Het Eetfestijn gaat door, maar in tegenstelling tot wat eerder was gemeld, in een andere vorm. We voorzien een TAKE AWAY-formule, af te halen bij L’Amuse (Glazenleeuwstraat 134, 9120 Beveren) op 24 oktober tussen 16u en 18u.

Stoofvlees, vol-au-vent of veggie, het wordt allemaal met veel liefde voor jullie klaargemaakt en verpakt.

De frietjes worden voorgebakken, en zijn thuis nog zelf verder af te bakken, kwestie van ze warm en krokant te kunnen opeten.

Bestel er gerust een flesje Huskies huiswijn bij, Darling Cellars (wit of rood), aan dezelfde prijs zoals we die al enkele jaren in de wijnverkoop aanbieden.

Bij elke bestelde maaltijd worden een chocomousse en een lotje van de tombola aangeboden.

Voor wie ons nog niet goed kent: onze alom geprezen tombola, met talloze mooie prijzen, wordt jaarlijks gehouden bij de barbecue in het voorjaar, die dit jaar ook al omwille van Covid niet is kunnen doorgaan. Daarom worden de tombola-prijzen dit jaar mee verloot bij de bestellingen van ons Eetfestijn.

De prijzen van de tombola kunnen bij afhalen van de bestelling direct mee naar huis worden genomen. Bovendien maakt elk lotje nog kans op één van de 2 hoofdprijzen (bon 60 euro Pizza Hut), via een extra trekking achteraf.

Bestellen voor ons Eetfestijn kan via deze link: Eetfestijn TAKE AWAY


Het Huskies-bestuur