Beste Huskies-leden, familie, sympathisanten,

 

Het aftellen naar de finale van de Beker van België op 7 maart is al even bezig. Hoog tijd om hiervoor wat praktische zaken te organiseren.


 

Huskies willen graag met zoveel mogelijk supporters afzakken naar Ohain om onze fantastische Huskies-ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Zoals jullie misschien al op facebook hebben gezien, gaan we hiervoor een bus inleggen. Dit geeft de kans om zonder zorgen en in een gezellige sfeer in Ohain en daarna terug in Beveren te geraken.

De bus vertrekt om 11u45 aan de parking van de sporthal in Beveren. Vertrek terug vanuit Ohain is voorzien (ten laatste) omstreeks 20u.

In Ohain zullen we dan samen de kleine finale tussen Phoenix en Dogs (om 14u) en de échte finale tussen Wolves en onze eigen Huskies (om 16u) mee beleven. Na de prijsuitreiking kunnen we nog even napraten alvorens terug te keren naar huis.

Wil je mee het ultieme groepsgevoel beleven op 7 maart? Reserveer dan zo snel mogelijk je plaats op de bus én je tickets. Een combiticket busvervoer en toegangsticket kost 20 euro per persoon.

Voor onze hoofdrolspelers, de deelnemers aan de finale, is er natuurlijk al een zitje op de bus gereserveerd. Zij hoeven dus zelf niet meer in te schrijven. Hun partners, familie en vrienden moeten dit wel nog doen.

Kan je niet mee met de bus, maar kom je met eigen vervoer naar Ohain? Bestel hier je toegangstickets voor 10 euro per persoon. Deze tickets geven je toegang tot de beide wedstrijden om 14u en om 16u.

Actieve spelers onder de 12 jaar (enkel zij die over een geldig licentienummer bij RBIHF beschikken) mogen gratis binnen. Een plaats op de bus reserveren voor hen doe je hier.

Een goede raad: reserveer zo snel mogelijk, want vol is vol en op is op!

Alle tickets kan je hier bestellen.

Sportieve groeten

Het Huskies-bestuur